– Zo 10 december: Centrale Examenvormen Training Utrecht

Centrale Training

Vrij trainen met aikidoka van je eigen graad, onder begeleiding van ervaren AFN-leraren. Voor vragen kan je ook bij hen terecht. Na de pauze geven ze lessen gericht op die vragen. Zo kan je je aikido nog beter ontwikkelen! Een goede voorbereiding als je examen gaat doen, maar ook heel nuttig als dat nog niet het geval is. Iedereen kan meedoen, van 0 t/m dangraden. Bovendien: het is gezellig en leuk!! Klik hier voor de exameneisen per graad 

Lessen

Door Erik van Oorschot (5e dan) en Marije Nijkamp (4e dan)

Programma

  • 10:30-12:00 uur:  Centrale Training
  • 12:30-14:00 uur: Lessen met feedback op technieken

Waar:

Onze dojo:
Cremerstraat 253,Utrecht

Kosten

GRATIS!

Toegankelijk voor alle leden van de AFN en de Aikido Bond Nederland