Nieuws

Missie 030 sociaal ondernemerschap

Op 28 november wordt er een workshop georganiseerd in het kader van “missie 030 sociaal ondernemerschap”.
Op deze pagina vind je meer informatie!


Aikido Nederland 60 jaar
In juli was er een groots evenenement waarbij oa Mitsuteru Ueshiba, Hombu-Dojocho, en een mooie line-up van geweldige leraren acte de présence gaven.
Hieronder een promofilmpje wat ter gelegenheid van dat evenement is gemaakt:


Voorjaarsstage Ezra Shihan
Zondag 11 maart was de Utrechtse tak van de voorjaars stage van Terry Ezra Shihan (7e dan), gevolgd door een gezellig bij elkaar met een borreltje en een hapje ter gelegenheid van de heropening van onze dojo op de nieuwe locatie:


(foto’s van Susan)


Gastles Nick Waites

Dinsdag 30 januari bezocht Nick Waites ons en heeft ons een gastles gegeven. Tijdens deze inspirerende les heeft Nick met ons de -in onze dojo zéér bekende- Nick-No-Kata, een kumi-jo kata, herhaald en bijgeschaafd waar nodig. Ook een, door de meesten vergeten, uitbreiding van deze kata is weer opgefrist. Hieronder een impressie en voor een demo van de hele kata kun je hier, op de website van Nick’s dojo, terecht.


Zomerschool

De zomerschool is weer achter de rug: je hebt veel kunnen leren en met veel mensen kunnen samenwerken.
Maar.. vóór er kon worden gesport moesten de matten worden gelegd. Hier een time-lapse gemaakt door Susan van het gedeelte in de hal (het containers sjorren zie je hier dus niet…).


Samenwerking met Budocentrum Zeist
Sinds april 2017 geeft Erik (van Oorschot) Sensei (ook) les  bij Budocentrum Zeist (BCZ).

Het Budocentrum zocht een Martial Art welke goed past bij hun huidige aanbod van Karate, Kobudo en Yoga en vond dat Aikido daar prima in paste. Via ons eigen Beerend is er contact gelegd en heeft er toe geleid dat elke woensdagavond, Erik Sensei als vaste docent een les in Zeist geeft van 20:00 tot 21:30 uur.

Website Budocentrum Zeist: http://budocentrumzeist.nl/


Aikido DVD’s

Examen eisen 6 t/m 3e Kyu €15,00
50 jaar Ezra Shihan €15,00
Terry Ezra Essential Teachings; €35,00 (5 dvd’s)

Aikido T-shirts
Noriko van de Kaishinkan dojo heeft mooie Aikido-designs voor t-shirts gemaakt, waaronder ook t-shirts met het opschrift “Aikido Jikishinkan” in Japanse kanji. Je kunt ze hier en op de andere pagina’s van deze site vinden.


Reguliere lessen vind je hier,
Overige activiteiten vind je hier.

Aikido in Utrecht