Lessen


We doceren Aikikai-Aikido en volgen de stijl en lessen van Terry Ezra Shihan.

Het beoefenen van aikido bij Jiki Shin Kan Utrecht kan op de volgende dagen en tijden. Je kunt zo vaak trainen als je wilt, en bent niet verbonden aan een vaste avond.

Onze lestijden:

DagTijdOpmerkingen
Dinsdag20.00 - 21.30 uurAlle nivo's
Donderdag20.00 - 21.30 uurAlle nivo's

Dojo adres: Cremerstraat 253, Utrecht

Proefles

Het is altijd mogelijk een gratis proefles te volgen. Neem voor je eerste les gemakkelijk zittende sportkleding (joggingbroek, T-shirt met lange mouwen) en slippers mee. Na de training kun je douchen. In de dojo zijn inschrijfformulieren verkrijgbaar (of je kunt hem hier downloaden), mocht je besluiten aikido te willen beoefenen.

Stages
Regelmatig worden er speciale stages georganiseerd: Stages waarbij een gastdocent wordt uitgenodigd, of stages speciaal voor Kyu-graden of Yudansha nivo’s.
Ook wordt er maandelijks een centrale training gehouden, een soort open les. Hier kan je zelfstandig, maar onder begeleiding van docenten, oefenen op je eigen nivo met partners op datzelfde nivo.

Dit zijn aktiviteiten waarbij ook andere dojo’s betrokken zijn: aikidoka’s van andere dojo’s kunnen aanwezig zijn of de stage vindt plaats in een andere dojo.
Zie ook de agenda voor de komende aktiviteiten.

Hieronder een videoverslag van een Kyu-graden training, gemaakt door Susan.

Kyugaden Stage 9 april 2017

Aikido in Utrecht